herder zoekt baas
 
DHCN: Duitse Herder Club Nederland.
Als echte Duitse Herder heeft ze alle karaktereigenschappen van dit ras. Een hond die voor de baas door het vuur gaat, gezellig in huis de beste plek zoekt met uitzicht op de koelkast maar ook een hond die een duidelijke, consequente baas nodig heeft.
Zwitserse Witte Herder HERPLAATSING Witte Herders.
Natuurlijk zoeken we voor een TOP Witje een TOP baasje of gezin, niet zomaar iemand! We zoeken enthousiaste, actieve, sportieve, goed gemotiveerde echte herders honden liefhebber die een Witte Herder veel te bieden heeft M et veel vrijetijd! Zoekt U een wat oudere Zwitserse Witte Herder die herplaatst moet?
Hond zoekt baas Startpagina Facebook.
U mag ons gerust een pb sturen als u geïnteresseerd bent! Hond zoekt baas heeft het bericht van Jolanda Van Gremberghe gedeeld. 20 januari om 000.: Jolanda Van Gremberghe heeft een bericht op de tijdlijn van Hond zoekt baas gedeeld.
Zoek Asieldier Honden Ikzoekbaas.
4 tot 8 jaar. 1 tot 3 jaar. In t zonnetje. 4 tot 8 jaar. 4 tot 8 jaar. Ik heb baas. Ik heb baas. Grote jachthonden en retrievers. 4 tot 8 jaar. Ik heb baas. 4 tot 8 jaar.
Baasje gezocht Stichting Hond in nood.
klik op de foto voor meer informatie. Dama zoekt een consequente baas Galgo Support Holland. Klik op de foto voor meer informatie. Bonny zoekt liefdevol thuis bemiddeling stichting Esperanza. klik op de foto voor meer informatie. Mo teefje 25, jaar bemiddeling particulier. klik op de foto voor meer informatie. Labradoodle Kenzo reu4 j.bemiddeling particulier. klik op de foto voor meer informatie. Shadow kruising Herder Stafford LANGZITTER!
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Boef Afgelopen maart hebben Boef een Australische herder van toen 8 maanden uit het Asiel in Zwolle geadopteerd. Boef was heel terughoudend en bleek na een paar weken toch wel een. Sven Geert is een paar manden geleden bij mij gekomen, en meteen Sven gedoopt. Hij is nu heerlijke vriendjes met wel 3 andere chinchilla's! Graag komt hij wat lekkers halen, gedroogde. Ik ben Japie, Zat al even in Zandvoort, best gezellig hoor, maar ben meer dan tevreden dat ik nu zalig op de bank kan liggen, ook vind ik het. Tips voor de baas.
herder zoekt baas Archieven Stichting Hond in nood.
U bevindt zich hier: Home / Nieuws / herder zoekt baas. Wolf zoekt weer een nieuwe baas waar rust en ruimte is, wie geeft Wolf een gouden mand. 25 november 2017 / in Geadopteerd/Geplaatst, Nieuws / door Stichting Hond in Nood.
Honden op zoek naar een baasje DutchCellDogs.
Ik ben Roxy en als ik je eenmaal vertrouw doe ik alles voor je. Ik vind de wereld een beetje eng maar mijn trainer laat mij op dit moment zien dat ik het allemaal echt aan kan! Roxy zoekt een zelfverzekerde baas met een hele zachte hand.
Vind hond zoekt baas op Marktplaats.nl.
Loena zoekt een nieuwe baas. Voor loena zoeken we een nieuwe baas of familie zonder kinderen maar met ervaring en die loena begrijpt en haar apart te zet op het moment dat er visite komt want ze is erg beschermend en duldt geen andere personen in de buurt van haar baasjes.

Contacteer ons