het knaagspoor ridderkerk
 
Knaagspoor Knaagdierencentrum Ridderkerk Dierenasiel, Dierenwinkel Facebook.
Zaterdag 17 juni van 10.00 tot 16.00 uur open dag van het Knaagspoor in Ridderkerk. Een leuke dag voor het gezin en het beloofd mooi weer te worden, dus kom gezellig langs en zet onze bewonertjes in het zonnetje. Kastanjelaan 27 a.
Knaagdierenopvang Ridderkerk dicht om dodelijk virus Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Add Arrow. Views. Add Arrow. Views. Views. Add Arrow. Camera video. Views. Views. Camera video. Likeability
In het nieuws. Knaagdierenopvang Ridderkerk dicht om dodelijk virus. 15 DEC 2015. Knaapdierenopvang Het Knaagspoor in Ridderkerk is preventief gesloten vanwege de uitbraak van een dodelijk konijnenvirus. Het gaat om het RHD2-virus dat konijnen en hazen binnen 24 uur tot 48 uur na besmetting dood.
Knaagspoor Dierenbescherming.nl.
Welkom bij het Knaagspoor. Dé konijnen en knaagdierenopvang in Ridderkerk. Op zoek naar een huisdier? Vind hier jouw match! Konijnen en knaagdieren. Ben je op zoek naar een nieuwe huisgenoot? Maak hier alvast kennis met de dieren in onze opvang.
De Combinatie Ridderkerk Gedumpte konijnen bij Knaagspoor.
RIDDERKERK In de nacht van oud op nieuw hebben twee konijnen letterlijk een nieuwjaarsduik gemaakt. Niet in het water, zoals veel mensen dapper doen, maar letterlijk een duikvlucht over het twee meter hoge hek van het Knaagspoor. Hier is niks dappers aan, want het is natuurlijk niet ongevaarlijk om de dieren op die manier te dumpen.
Het Zuiden Ridderkerk Cheque voor het Knaagspoor.
cheque voor het knaagspoor. Retailmanager Storm Verhoef van de vestiging in de Ridderhof te Ridderkerk reikt een cheque ter waarde van 1400, uit aan Saskia Burgering van het Knaagspoor van de Dierenbescherming. Cheque voor het Knaagspoor. wo 21 feb 2018, 931.:
Knaagdierenopvang Ridderkerk overvol YouTube.
Spoedtransport naar Sophia Kinderziekenhuis vanuit Ridderkerk Duration: 249. BrielleMedia 23194, views. caviaopvang villa kakelbon. bonheur1976 867 views. Buurtbewoner redt gedumpte cavia's' Duration: 140. RTV Rijnmond 4141, views. Brabander van het Jaar 2013 Liesbeth van KonijnenOpvang Franky in Eindhoven Duration: 356.
Dierenopvangcentrum Het Knaagspoor Startpagina Facebook.
Geredde dieren uit vervuild huis knappen langzaam op. Dierenopvangcentrum Knaagspoor in Ridderkerk heeft het er maar druk mee. Vorige week werden er negentien konijnen bij ze ondergebracht uit een zwaar vervuild huis in Rotterdam. De dieren maken het inmiddels goed.

Contacteer ons