teckels zoekt baas
 
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Column Zeldzame Witte Teckel zoekt waardevrij thuis Nieuws Hondenbescherming.
Toen deze echter naar het verzorgingshuis moest, mocht hij niet mee. Tot groot verdriet van Jackie, want hij was niet alleen dol op zijn baas, hij is dol op alle mensen. En op aaien. Hij loopt netjes mee aan de lijn en maakt heel vriendelijk contact. Een ding heeft hij tegen zich, maar dat komt door zijn oude dag. Hij moet bijtijds uit. Dat echter, moet voor een beetje hondenliefhebber geen groot probleem zijn. Nee, aan Jackies innerlijk zal het niet liggen. Hij heeft wel een wat vreemde naam. Dat is natuurlijk meer een naam voor een Jack Russell. Daar heeft iemand een foutje gemaakt. Want Jackie is echt géén Jack Russell. Jack Russells namelijk, hebben niet het voorrecht om op hun uiterlijk snel gekozen en verkozen te worden. Net zoals Herders. Die hebben ook niet het geluk dat Teckels, Chihuahuas of Goldens hebben.
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Graag komt hij wat lekkers halen, gedroogde. Ik ben Japie, Zat al even in Zandvoort, best gezellig hoor, maar ben meer dan tevreden dat ik nu zalig op de bank kan liggen, ook vind ik het. Tips voor de baas.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
ACE zet zich ter plekke in voor betere wetgeving en uitvoering en controle hiervan, zet castratieprogramma's' op en geeft educatie over verzorging en omgang met dieren op plaatselijke scholen. Heeft u interesse in deze of een van onze andere honden?
Verhuisdieren.
Verhuishond zoekt baasje. Woonplaats van het dier: Poortugaal. Laatste update: 03-11-2017. Om de contactgegevens te zien moet je met dit dier matchen in je zoekprofiel en supporter zijn. Over de hond. Reden van herplaatsing: Tijdgebrek. Omschrijving van het dier. Fientje is een gecastreerde dwerg teckel teefje van 3 jaar. Ze heeft een stamboom en is op karakter gefokt. Ze is gezond en krijgt elk halfjaar een gezondheids check up. Ze is gevoelig voor tandsteen, dit is een half jaar geleden verwijderd. Verder heeft ze op tijd haar inentingen gehad, ook tegen rabies. En is ze altijd op tijd ontwormd en ontvlooid. Fientje is een lief en aanhankelijk hondje. Ze is erg op de personen binnen het gezin gericht. Ze komt graag bij je op schoot liggen. Naar vreemde mensen kan ze nog weleens eenkennig zijn en wat achterdochtig reageren/zenwachtig. Daar staan teckels ook wel om bekend.
Teckels in Nood Nederland Startpagina Facebook.
Teckels in Nood Nederland heeft het bericht van Stichting Teckel Adoptie en Herplaatsing gedeeld. 7 februari om 753.: GOUDEN MANDJE GEVONDEN! Standaard ruwhaarteckelman Roan van 10 jaar zoekt vanuit het asiel in Doetinchem een nieuwe warme mand. Kan bij andere hondenJa. Kan bij kattenOnbekend. Kan bij kinderenVanaf 12 jaar. Gecastreerd / gesteriliseerdNee. Kan alleen thuis blijvenOnbekend. Kan mee in de autoJa. Gedrag aan de lijnGoed. Kent de basiscommando'sOnbekend.' Schofthoogtetot 30 cm. Deze adonis van 10 jaar is na enige gewenning helemaal ontdooid bij ons in het asiel. Hij is dol op de vrouwtjes, maar dat is niet altijd geheel wederzijds. Hij kan hierin best wel opdringerig en standvastig zijn: me too is voor hem totaal onbekend. Hij is voor zijn leeftijd nog energiek en houdt van een dolletje en spielerei. En als je dan even in de regen hebt moeten staan is het niets lekkerder dan even te rollebollen zie foto's. Belangrijk om te weten is dat Roan niet zindelijk is. Dit heeft hij echter niet geleerd bij zijn vorige baas.
Herplaatsers Nederland voor opvang en herplaatsing van Teckels.
Teckels zoeken een baasje! Honden Teckels en Dashonden Marktplaats.nl.
Teckels zoeken een baasje! Wij zijn een rashonden kennel waar u enkel zuivere rashonden vindt en geen onverantwoorde kruisingen van honden die een exotisch. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.
Teckelkennel v.d. Heggerank.
Op Hemelvaartsdag zijn wij als supporters van Guusje en Koosje, uit het nestje van Fientje, op de clubmatch dag in Wijchen. Alleen maar Teckels en gezelligheid! Misschien wel tot dan., Groetjes en tot het volgende nieuwsbericht! 06-05-2017 06 Mei 2017. Een aantal fotos van Pleuntje met haar vijfling. Morgen twee weken oud en de pup met het licht roze bandje heeft inmiddels de ogen open. Alles groeit zoals het hoort en ze zijn inmiddels verdubbeld in gewicht. De puppys doen het goed, zijn tevreden en Pleuntje houdt het allemaal goed in de gaten. Inmiddels mogen Dries en Fientje ook bij de puppys komen en Fientje gedraagt zich al aardig als tweede moeder. Vanwege een afzegging is er nog één puppy die een geschikt baasje zoekt!

Contacteer ons