poes zoekt baas
 
Kat zoekt baasje.
Kat zoekt baasje. Kat zoekt baasje. Katten zoeken op het internet. Hieronder kunt u gericht zoeken naar de katten op onze site. Er worden regelmatig nieuwe katten aan dit onderdeel op de site toegevoegd. De katten zijn onderverdeeld in de categorieën volwassen  1 jaar en ouder en kittens 0-12 maanden.
Huisje gezocht Stichting Zwerfdier.
Onze stichting krijgt maar beperkt subsidie van de gemeente en moet zich grotendeels zelf bedruipen. Bezichtiging alléén op afspraak. Als u belangstelling heeft voor een kat in het algemeen of voor een specifieke kat, wordt er altijd een plaatsingsgesprek gevoerd.
Baasje gezocht VZW Zwerfkat in Nood II.
Indien u een rood kruisje voor een te plaatsen kat ziet staan, dan betekent dit dat het een Speciale Zorg Kat is. Deze katten zijn nog niet te reserveren Status. Wij hebben momenteel 43 katten die niet te reserveren zijn.
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Graag komt hij wat lekkers halen, gedroogde. Ik ben Japie, Zat al even in Zandvoort, best gezellig hoor, maar ben meer dan tevreden dat ik nu zalig op de bank kan liggen, ook vind ik het. Tips voor de baas.
Kat zoekt huis.
poes, zwart-wit, 2 jaar, lief maar onzeker en daardoor soms wat onvoorspelbaar, erg speels, tot nu toe altijd een binnenkat geweest maar zou blij zijn met een tuin of terras. kater, zwart-wit, 9 jaar, lief maar druk, zoekt een duidelijke baas anders gaat hij zelf de boel wel regelen daarom kan hij beter niet bij te kleine kinderen.
Zoek Asieldier Katten Ikzoekbaas.
Plaatsingsdatum langstzittend, aflopend. 9 jaar of ouder. 4 tot 8 jaar. Ik heb baas. Jonger dan 1 jaar. 9 jaar of ouder. Ik heb baas. 4 tot 8 jaar. Ik heb baas. Jonger dan 1 jaar. 9 jaar of ouder.
ZOEKHIEREENDIER: de allerleukste dieren op zoek naar een nieuw thuis.
Welkom bij ZOEKHIEREENDIER. ZOEK HIEREEN DIER is dé nieuwe site voor het vinden van een nieuw huisdier of paard uit asiel of opvang. Lees meer over ZOEK HIEREEN DIER. Ook op je mobiel! Nóg een voordeel van ZOEK HIEREEN DIER.:
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Kat zoekt baasje Startpagina Facebook.
Droppie, een poes van 17 jaar oud, zoekt een lief gezin of alleenstaande die het leuk vinden met haar te kletsen en te aaien, ze heeft haar zoon die tot deze zomer met haar samen leefde verloren. Ze is een taaie dame, zit graag bij je op schoot maar vindt het buiten zijn ook fijn.

Contacteer ons