lieve hond zoekt baas
 
Honden op zoek naar een baasje DutchCellDogs.
Sem is een hond die je eerst het vertrouwen moet geven dat jullie samen de wereld aankunnen. Ziet er onwijs stoer uit maar dat is hij lang niet altijd. Als hij je vertrouwt dan is het een grote enthousiaste knuffel die heel graag samen met je wil werken. Hij zoekt dan. Dobbie is een lieve maar super onstuimige labrador van vijf jaar die tijdens de training weer leert om te leren en zelf na te denken.
Stichting AAI Overzicht te adopteren honden.
Ze zoekt een lieve baasje die lekker met haar wil wandelen en knuffelen. Via kopiƫren en knippen is er nog een filmpje van Alice te zien: https//youtu.be/xs1wIBY0s0E. Filmpje youtube: https//youtu.be/IGpfaJbTB0I.: Ras / Type. Berry woonde in een klein dorp en had een eigenaar. Deze eigenaar besloot na een tijdje dat Berry te klein was en deed haar weg. Vervolgens nam hij een grote hond.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Zoek Asieldier Honden Ikzoekbaas.
4 tot 8 jaar. 4 tot 8 jaar. Ik heb baas. Ik heb baas. Grote jachthonden en retrievers. 4 tot 8 jaar. Ik heb baas. 4 tot 8 jaar. Ik heb baas. Jonger dan 1 jaar. 4 tot 8 jaar.
Honden in Nederland Animal in need.
Fedor is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland. Sociale, vriendelijke en beresterke reus 4jr zoekt nieuw liefdevol Thuis met buiten. Fedor is ruim drie jaar geleden vanuit Spanje via AIN bij ons gekomen. In Spanje is hij in huis opgegroeid en had een baas die goed voor hem heeft gezorgd en hem met zorg heeft gesocialiseerd. Fedor is een bijzonder lieve en aanhankelijke hond, vriendelijk naar zijn omgeving, speels.
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Graag komt hij wat lekkers halen, gedroogde. Ik ben Japie, Zat al even in Zandvoort, best gezellig hoor, maar ben meer dan tevreden dat ik nu zalig op de bank kan liggen, ook vind ik het. Tips voor de baas.
Baasje gezocht Stichting Hond in nood.
American Bully Boef zoekt nieuwe gouden mand 17 november 2017. Gehandicapte Lisi heeft een gouden mand gevonden bij Normas Universum 15 oktober 2017. Buitenlandse hond in beslag genomen na bijtincidenten 23 september 2017. Old Englisch Bulldog Kees zoekt ervaren baas 14 september 2017.
Baasje gezocht Soza.
Pirata is een lieve, aardige en vrolijke hond. Hij is nog jong en vindt mens en dier gezellig. Hij is heel slim en goed te trainen. Hij vindt andere honden om zich heen heerlijk, hoe hij met katten is weten we niet.
Hond zoekt baas Startpagina Facebook.
Voor meer informatie en heel veel extra fotos zie onderstaande link.: Lieve vrolijke pup Lora 17 weken oud, in NL! Hond zoekt baas heeft het bericht van Animal in Need: Koekebakkers in the spotlight gedeeld. 8 februari om 120.: Animal in Need: Koekebakkers in the spotlight heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd.

Contacteer ons