ik zoek baas rotterdam
 
Honden Asieldieren Dierenopvangcentrum Rotterdam Dierenbescherming.nl.
Bekijk hier de dieren in Dierenopvangcentrum Rotterdam. Denk je een match te hebben gevonden? Kom dan kennis maken met jouw potentiële huisgenoot. Neem contact op via telefoonnummer 088-3437101 ma t/m vrij: 13.00-16.00 za: 11.00-16.00. Konijnen knagers 0. Ik ben Diesel, een lieve en enthousiaste Stafford reu van bijna 4 jaar oud. Ik ben in het asiel.
Hond uit dierenasiel te Rotterdam Diesel Terriërs Ikzoekbaas.
Meet Your Match. Tips voor de baas. Home Zoek een dier Honden Diesel Naar overzicht Honden. Naar overzicht Honden. Leeftijd 1 tot 3 jaar. Bekijk het volledige profiel. Bekijk het volledige profiel. Ik ben Diesel, een lieve en enthousiaste Stafford reu van bijna 4 jaar oud.
Hond uit dierenasiel te Rotterdam Piri met filmpje Grote jachthonden en retrievers Ikzoekbaas.
Ik ben een kruising Dalmatiër / Canecorso en ben op zoek naar een ervaren baas die mij een stabiele en liefdevolle omgeving kan bieden. Ik zoek een huis zonder kinderen en andere dieren, zodat ik rustig aan mijn nieuwe thuis kan wennen en de aandacht niet hoef te verdelen.
Hond uit dierenasiel te Rotterdam Jack Terriërs Ikzoekbaas.
Meet Your Match. Tips voor de baas. Bekijk mijn zoekprofielen. Mijn favorieten 0. Zoek een dier. Konijnen en Knagers. Meet Your Match. Tips voor de baas. Home Zoek een dier Honden Jack Naar overzicht Honden. Naar overzicht Honden. Leeftijd 1 tot 3 jaar.
Hond uit dierenasiel te Rotterdam Eva met filmpje Terriërs Ikzoekbaas.
Meet Your Match. Tips voor de baas. Home Zoek een dier Honden Eva met filmpje Naar overzicht Honden. Naar overzicht Honden. Eva met filmpje. Leeftijd 4 tot 8 jaar. Bekijk het volledige profiel. Eva met filmpje. Bekijk het volledige profiel. Eva, een vriendelijke Amerikaanse Stafford van 6 jaar oud. Vermoedelijk, kort voor ze werd gevonden nog een nestje heeft gehad. Om dit in de toekomst te voorkomen is ze gesteriliseerd. We hebben Eva leren kennen als een echte mensenvriend, tot nu toe vindt ze iedereen leuk die ze ontmoet en houdt van knuffelen. Ze staat vrolijk te kwispelen als je haar ophaalt voor een wandeling. Tijdens het wandelen negeert ze fietsers, joggers, spelende kinderen enzovoorts. Maar als het bijvoorbeeld over konijnen gaat, zie je haar denken: daar heb ik gisteren een konijn gezien en ik moet onderzoeken of hij daar nog in de bosjes zit.
Dierenopvangcentrum Rotterdam Rotterdam Een asiel van de Dierenbescherming Ikzoekbaas.
Tips voor de baas. ikzoekbaas Dierenopvangcentrum Rotterdam. Home Zoek een asiel Dierenopvangcentrum Rotterdam Terug naar overzicht. Terug naar overzicht. Over dit asiel. Katten in dit asiel. Toon alle Katten. Honden in dit asiel. Toon alle Honden. Neem contact op met het asiel.
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Meet Your Match. Tips voor de baas. ikzoekbaas Word jij mijn nieuwe baasje? ikzoekbaas Ik hou van lange wandelingen. ikzoekbaas en ik zoek personeel. ikzoekbaas Ben jij mijn perfecte match? Zoek uit 815 asieldieren die op een nieuw baasje wachten.
Katten Asieldieren Dierenopvangcentrum Rotterdam Dierenbescherming.nl.
Meet your Match. Asieldieren Dierenopvangcentrum Rotterdam. Bekijk hier de dieren in Dierenopvangcentrum Rotterdam. Denk je een match te hebben gevonden? Kom dan kennis maken met jouw potentiële huisgenoot. Neem contact op via telefoonnummer 088-3437101 ma t/m vrij: 13.00-16.00 za: 11.00-16.00.
Dierenopvangcentrum Rotterdam Dierenbescherming.nl.
Update Morris Deze lieve jongen is vorige week op de Van Citterstraat in Rotterdam gevonden. Hij had een. 105 Naar Facebook. 8 januari 2018. Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Eva. Ik zit nu al ruim een half jaar in de opvang in Rotterdam.

Contacteer ons