ik zoek een baas
 
Deze negen honden zoeken een nieuw baasje RTV Utrecht. RTV Utrecht Nieuws en sportoverzicht voor provincie en stad Utrecht.
De 12-jarige Bobo is een van de oudsten en kwam als vondeling binnen bij het dierenasiel. Daarna werd hij niet meer opgehaald door zijn baas. Bobo wandelt het liefst met een ander hondje door het bos en laat goed zien wat hij wel en niet wil. Verder houdt hij ervan om heerlijk geaaid en gemasseerd te worden. SCOOBY EN DAISY. Deze opa en oma van tien en veertien jaar vormen een onafscheidelijk duo dat het dierenopvangcentrum helemaal beu is. Daarom zijn ze op zoek naar een nieuw adres. De twee wandelen ondanks hun hoge leeftijd nog vrolijk rond en laten goed van zich horen. Helaas heeft Scooby bijna geen tanden meer en een fikse hartruis, maar volgens zijn verzorgers hoeft hij daar nu nog geen medicatie voor. Via de website ikzoekbaas.nl kunnen nieuwe baasjes zich melden. Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl. Deel dit artikel. zo 4 feb 2018, 1750: uur. Zivkovic wil door bij D66 Stichtse Vecht: Ik" laat me niet chanteren."
Beste Nederlandse app: Ik zoek baas.
Ik zoek baas blijft een app van de Dierenbescherming, dus maakt de organisatie van de gelegenheid gebruik om met een donatieknop meer geld op te halen voor de goede zaak. Met Ik zoek baas zoek je vanuit je luie stoel naar een ideale match tussen jou en je nieuwe huisdier!
Deze honden zoeken een baas! Dierenopvang Amsterdam.
als de baas er niet meer is. ik heb een kat gevonden! steun ons pension dagopvang trimsalon fysiotherapie diergedrag rondleidingen. Wil je graag kennismaken met onze honden? Wil je graag kennismaken met onze honden? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Zoek Asieldier Honden Ikzoekbaas.
Meet Your Match. Tips voor de baas. Bekijk mijn zoekprofielen. Mijn favorieten 0. Zoek een dier. Konijnen en Knagers. Meet Your Match. Tips voor de baas. ikzoekbaas Zoek een dier. Home Zoek een dier Honden. Zoek in jouw buurt. Jonger dan 1 jaar 24.
Ik zoek een baasje DAN Nijmegen.
Ik zoek een baasje Dierenambulance Nijmegen e.o. Mocht u een huisdier willen aanschaffen, denk dan ook eens aan de dieren die bij de DAN zitten. De mannetjeskonijnen worden gecastreerd zodat ze samen met een ander konijn geplaatst kunnen worden, zonder dat er meer konijnen geboren worden; konijnen zijn namelijk groepsdieren.
Knaagspoor Ridderkerk Een asiel van de Dierenbescherming Ikzoekbaas.
Zoek een dier. Meet Your Match. Tips voor de baas. Bekijk mijn zoekprofielen. Mijn favorieten 0. Zoek een dier. Konijnen en Knagers. Meet Your Match. Tips voor de baas. Home Zoek een asiel Knaagspoor Terug naar overzicht. Terug naar overzicht.
Zoek Asieldier Katten Ikzoekbaas.
ikzoekbaas Zoek een dier. Home Zoek een dier Katten. Zoek in jouw buurt. Jonger dan 1 jaar 63. 1 tot 3 jaar 93. 4 tot 8 jaar 118. 9 jaar of ouder 95. Kan bij honden. Kan bij andere katten. Kan bij kinderen. Vanaf 12 jaar 145. Vanaf 6 jaar 33. Gecastreerd / gesteriliseerd. Behandeling gedragsprobleem 6. Moet naar buiten. Wordt graag aangehaald. Toon 477 dieren. 477 resultaten voor katten Verfijn resultaten. Sorteer op Willekeurig. Plaatsingsdatum nieuw, aflopend. Plaatsingsdatum langstzittend, aflopend. 9 jaar of ouder. 4 tot 8 jaar. Ik heb baas.
Dierenasiel Zuidwolde Zuidwolde Een asiel van de Dierenbescherming Ikzoekbaas.
Zoek een dier. Meet Your Match. Tips voor de baas. Bekijk mijn zoekprofielen. Mijn favorieten 0. Zoek een dier. Konijnen en Knagers. Meet Your Match. Tips voor de baas. ikzoekbaas Dierenasiel Zuidwolde. Home Zoek een asiel Dierenasiel Zuidwolde Terug naar overzicht.
Ik zoek baas-app: Vind je nieuwe huisdier met een virtueel asielbezoek Frankwatching Reports.
Geen enkel dier verdient het om lang in de opvang te zitten. De Dierenbescherming doet er dan ook alles aan om zo snel mogelijk een nieuwe baas voor deze dieren te vinden. Via onze website worden de asieldieren al succesvol geplaatst. Maar door de verschuiving van het internetgebruik van pc naar mobiel, is de app een logische aanvulling. Hoe werkt het? De Ik zoek baas-app heeft een functioneel design met een overzichtelijk menu: eerst kies je voor de categorie; hond, kat, konijn, knaagdier, vogel of een ander dier.

Contacteer ons