knaagspoor
 
Nieuws over knaagspoor Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Add Arrow.
Knaagspoor Dierenbescherming.nl.
4 januari 2018 Wie doet de was? 4 januari 2018 Happy New Year in het Knaagspoor. 20 december 2017 Openingstijden en plaatsingen kerst en nieuwjaarsdag. 4 januari 2018 Wie doet de was? 4 januari 2018 Happy New Year in het Knaagspoor.
Knaagdierenopvang Ridderkerk overvol YouTube.
Published on Mar 22, 2012. De knaagdierenopvang in Ridderkerk barst uit zn voegen. De opvang heeft in totaal 100 kooien voor hoofdzakelijk cavias en konijnen, maar inmiddels zijn er al 116 knagers opgenomen. Standard YouTube License. Show more Show less.
Het Zuiden Ridderkerk Cheque voor het Knaagspoor.
cheque voor het knaagspoor. Retailmanager Storm Verhoef van de vestiging in de Ridderhof te Ridderkerk reikt een cheque ter waarde van 1400, uit aan Saskia Burgering van het Knaagspoor van de Dierenbescherming. Cheque voor het Knaagspoor. wo 21 feb 2018, 931.:
De Combinatie Ridderkerk Gedumpte konijnen bij Knaagspoor.
Het Knaagspoor vangt jaarlijks ongeveer 500 gedumpte dieren op. Gelukkig zijn er ook mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en netjes afstand komen doen. De wens voor het nieuwe jaar van Het Knaagspoor is dan ook om zoveel mogelijk dieren te helpen, die keurig via de voordeur binnen zullen komen, in plaats van dumpacties.
Knaagspoor Knaagdierencentrum Ridderkerk Dierenasiel, Dierenwinkel Facebook.
Rosalien van der Giessen is aanwezig bij Open dag Knaagspoor bij Knaagspoor Knaagdierencentrum. 17 juni 2017 Ridderkerk, Zuid-Holland, Netherlands. Saskia Burgering heeft een nieuwe foto toegevoegd aan de tijdlijn van Dierenbescherming bij Knaagspoor Knaagdierencentrum. 11 juni 2017 Ridderkerk, Zuid-Holland, Netherlands.

Contacteer ons