kat wennen aan nieuwe baas
 
Een nieuwe kat.
Voor een kat betekent een nieuwe omgeving ook stress, met als gevolg een verminderde weerstand. Houdt de kat minstens de eerste twee maanden binnen om hem aan zijn nieuwe huis te laten wennen. Geef in het begin alleen kleine porties voedsel.
Een nieuwe kat.
Zet niet meteen alle deuren open maar maak de ruimte stap voor stap groter zodat de kat langzaam aan de nieuwe ruimtes kan wennen en houdt rommelige ruimtes liefst gesloten tot de nieuwe kat zich een beetje op zijn gemak voelt.
De nieuwe kat Weetjes over Katten.
Als de nieuwe kat inderdaad overal mag gaan en staan waar hij wil, moet je hem minstens 6 weken binnen houden voordat je hem buiten de tuin laat. Hij moet goed aan het huis wennen. Na die 6 weken voor het eten naar buiten laten gaan.
kat wennen aan nieuw huis Kattenplaza.
Hondenverzekering Zooplus Royal Canin Dierenwinkel Sterilisatie hond Kattenverzekering Hondenbuggy Hondenkussen Hondennamen TopDierenShop Kattenvoer Kattenverzekering. Kat Wijzer Gedrag kat wennen aan nieuw huis. Kat laten wennen aan het nieuwe huis. Kat en het nieuwe huis. Poes wordt gekocht en naar huis meegenomen.
U heeft vandaag besloten een asielkat onderdak te verlenen en dat is een felicitatie waard.
Aan staarten trekken, in ogen prikken, of ruw oppakken kun je de kinderen niet kwalijk nemen, die gaan dingen onderzoeken, u als ouder of begeleider moet goed opletten dat zulke dingen niet kunnen gebeuren. Beloon de kat als hij naar het kind toegaat en laat ze samen spelen, onder uw begeleiding en met veilig speelgoed. Als er al een andere kat in huis is, zet ze dan niet meteen bij elkaar. Plaats de nieuwe kat in een aparte kamer met alles wat hij nodig heeft. Laat hem eerst even wennen en als dat goed gaat aai dan beide katten over en weer met een oude sok of washandje om uw hand, aai met name over hun wangen want daar zitten hun geurklieren.
FF / Nieuwe kat lijkt problemen met wennen te hebben forum.fok.nl.
Je bent niet ingelogd. Klik hier om in te loggen of hier om een gratis account aan te maken. actieve topics nieuwe topics. abonnementen ibood.com bol.com Coolblue. Nieuwe kat lijkt problemen met wennen te hebben. Index flora fauna. actieve topics nieuwe topics.
Snth: Introductie van uw kat in zijn nieuwe omgeving.
Om uw kat zo goed mogelijk te laten wennen aan zijn nieuwe huis en om eventuele gedragsproblemen te voorkomen, geef ik u hieronder enkele tips om de introductie zo goed mogelijk te laten verlopen. De verhuizing naar het nieuwe huis kan vaak veel stress bij katten opleveren.

Contacteer ons