dierenasiel rotterdam katten
 
Dierenasiel Hoogvliet Rotterdam.
U bent hier. Dierenasiel Hoogvliet Rotterdam. Hier vind je een dierenasiel in Hoogvliet Rotterdam. Klik op een dierenasiel voor meer informatie. Dierenasiels in regio Hoogvliet Rotterdam. Dierentehuis Nieuwe" Waterweg." Stichting Rescue Dogs Europe. Volg ons op Facebook! Contact met Dierenasiel.nu.
Welkom bij Stichting kittenopvang WeBa.
Als ze oud genoeg zijn en op gewicht worden de kittens ingeënten, gechipt, ook zijn ze verschillende keren ontwormd. Indien wij een kitten bij u plaatsen en er zijn andere huisdieren aanwezig en het gaat tussen beide dieren niet klikken.,
Dierenopvangcentrum Rotterdam Rotterdam Een asiel van de Dierenbescherming Ikzoekbaas.
Terug naar overzicht. Over dit asiel. Katten in dit asiel. Toon alle Katten. Honden in dit asiel. Toon alle Honden. Neem contact op met het asiel. Abraham van Stolkweg 33. 3041 JA Rotterdam Routebeschrijving. ma t/m vrij: 13.00-16.00 za: 11.00-16.00.
Dierendatabase Katten Gratis kittens? Dierenasiel de Bevelanden Goes.
Honden Katten Boerderijkatten Konijnen Duo's' Informatie Organisatie Upload foto Facebook Films ANBI. Honden Katten Boerderijkatten Konijnen Duo's.' van alles wat. Ze worden overal weer volop aangeboden. Kleine schattige hoopjes kat, zó leuk voor de kinderen en helemaal voor niks. En als je ze overal gratis kunt krijgen, waarom zou je er dan in het asiel zoveel geld voor betalen?
Katten Asieldieren Dierenopvangcentrum Rotterdam Dierenbescherming.nl.
Bekijk hier de dieren in Dierenopvangcentrum Rotterdam. Denk je een match te hebben gevonden? Kom dan kennis maken met jouw potentiële huisgenoot. Neem contact op via telefoonnummer 088-3437101 ma t/m vrij: 13.00-16.00 za: 11.00-16.00. Konijnen knagers 0. Shivas, een hoogbejaarde dame van 18 jaar komt uit een groep van 4 katten en een hond.
Home Stichting Zwerfkatten Rijnmond.
Stichting Zwerfkatten Rijnmond zet zich in voor de zwerfkatten en houdt de populatie beheersbaar in het belang van het dierenwelzijn en de volksgezondheid. Stichting Zwerfkatten Rijnmond. 3006 AD Rotterdam. 010 522 15 28. Telefonisch bereikbaar: maandag t/m zondag van 0900: 2100: uur. Anthonetta Kuijlstraat 81. 3066 GS Rotterdam.
Vind rotterdam in Katten en Kittens Overige Katten op Marktplaats.nl.
Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. Help en info. capelle aan den ijssel. kittens 0 jaar gratis. kittens te koop. Dieren en Toebehoren. Katten en Kittens Overige Katten. 55 resultaten voor rotterdam.
Asiel Dierenasiel en pension t Julialaantje.
Alle volwassen katten worden vóór plaatsing gecastreerd of gesteriliseerd. Wanneer u een van onze kittens adopteert en u laat hem of haar op of voor een leeftijd van 6 maanden castreren/steriliseren dan kunt u dat bij onze dierenarts tegen een gereduceerd tarief laten doen.
Dierenopvangcentrum Rotterdam Dierenbescherming.nl.
Meld je aan als gastgezin! Huisdiereigenaren met een uitkering van de gemeente Rotterdam kunnen tegen minimale kosten hun huisdier bij ons laten behandelen. Ben je op zoek naar een nieuwe huisgenoot? Maak hier alvast kennis met de dieren in onze opvang.

Contacteer ons