dierenasiel tilburg
 
de" Kittenmand: Home. Stichting de" kittenmand, opvang aanbod van kittens.
op de site van stichting de" Kittenmand." Kittenopvang via gastgezinnen in Tilburg eo. is begin 2006 opgezet door Monique van den Biggelaar en staat vanaf 8 april 2008 op de kaart als Stichting De Kittenmand. In december 2017 staat de kittenteller op 1661.
DierenOpvangCentrum-Tilburg e.o. Dierenasiel en dierenambulance Doggo.nl.
Zoek een adres bij jou in de buurt. Wielevenweg 20 5048 CL Tilburg Nederland Telefoon: Bezoek de website Dit is mijn bedrijf. Over DierenOpvangCentrum-Tilburg e.o. maandag t/m zaterdag 12.30 16.00 uur. Contactgegevens Dierenopvangcentrum Tilburg e.o. Bosscheweg 160 / 5015 AE Tilburg.
DOC-T DierenOpvangCentrum-Tilburg e.o. Het DOC-T heeft als doel het opvangen van gevonden en afstandsdieren.
Het DOC-T is het opvangcentrum voor zwerfhonden en katten uit de regio. In opdracht van de gemeente Tilburg wordt het DOC-T geƫxploiteerd door de Diamant-groep. Een klein team van vaste medewerkers geeft samen met een groot aantal vrijwilligers uitvoering aan deze opdracht.
www.dierenasiel.nl De grootste en best bezochte dierenasiel-website van Nederland.
Dierenasiel Tilburg.
U bent hier. Hier vind je een dierenasiel in Tilburg. Klik op een dierenasiel voor meer informatie. Dierenasiels in Tilburg. Dierenasiels in regio Tilburg. Dierentehuis Waalwijk en omstreken. Dierentehuis s-Hertogenbosch en omstreken. Dierenopvangcentrum De" Doornakker." Volg ons op Facebook! Contact met Dierenasiel.nu.
Home Dierenasiel Waalwijk Dierenasiel Waalwijk.
Dier gevonden / vermist. Ander dier gevonden / vermist. Donaties en sponsoring. ANBI en voorwaarden. DIERENASIEL WAALWIJK e.o. Prof.v.'t' Hoffweg 7, 0416 333964. Een halve eeuw Dierenasiel Waalwijk. Dierenasiel Waalwijk Prof. Van t Hoffweg 7 5144 NS Waalwijk T: 0416 333964 E: dierenasiel.waalwijk@tele2.nl.
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Graag komt hij wat lekkers halen, gedroogde. Ik ben Japie, Zat al even in Zandvoort, best gezellig hoor, maar ben meer dan tevreden dat ik nu zalig op de bank kan liggen, ook vind ik het. Tips voor de baas.

Contacteer ons