dierenasiel groningen
 
Homepage Drents Dierentehuis Beilen.
Het Dierentehuis biedt opvang aan zwerf en afstandsdieren. Het doel is hun verblijf zo prettig mogelijk te maken tot zij herplaatst worden bij een nieuwe eigenaar. 20 december Commissaris Jetta Klijnsma komt het Dierentehuis bezoeken! 23 november Stem mee bij Specsavers Steunt!
Dierenasiel Zuidwolde Startpagina Facebook.
Mensen vinden dit ook leuk. Dierenambulance Groningen vereniging. Stichting Dierenopvangcentrum groningen. Kattenopvang Bastet en kattenpension. Dierenasielen in Zuidwolde, Groningen, Netherlands. Pagina's' die deze Pagina leuk vindt. Mitsuko Fliervoet Photography. Plaatsen Zuidwolde, Groningen, Netherlands Community Organization Dierenasiel Zuidwolde. Nederlands België Français France English US Español Português Brasil.
Dierenasiel Groningen.
U bent hier. Hier vind je een dierenasiel in Groningen. Klik op een dierenasiel voor meer informatie. Dierenasiels in Groningen. Dierenasiels in regio Groningen. De Hooge Hoeve. Volg ons op Facebook! Contact met Dierenasiel.nu. Adverteren op Dierenasiel.nu. Copyright Dierenasiel.nu 2009-2018.
Dierenasiel Winschoten Dierenbescherming.nl.
19 Naar Facebook. 24 januari 2018. Cyperse kater gevonden in Veendam omgeving Twentelaan op 23-01-18. Voor meer informatie neem contact op met het dierenasiel in. 0 Naar Facebook. 14 november 2017 Nieuwe beheerder Dierenasiel Winschoten. 14 november 2017 Nieuwe beheerder Dierenasiel Winschoten.
Dierenopvangcentrum Groningen.
Welkom op de site van de stichting Dierenopvangcentrum Groningen. Dierenopvangcentrum Groningen is een opvang voor in het wild levende dieren alsmede allerlei andere dieren. Met uitzondering van. HONDEN en KATTEN. Deze site is tijdelijk buiten werking. Aangezien we het nogal druk hebben met het achterstallig onderhoud en verzorging van de dieren, hebben we geen tijd om deze site up to date te houden.voor de laatste updates en foto's' kunt u kijken op.
Dierenasiel Zuidwolde Dierenbescherming.nl.
Kijk voor meer informatie over Jaimy op. 36 Naar Facebook. 8 januari 2018 Nieuwe speeltoestellen voor honden dierenasiel Zuidwolde. 29 november 2017 Verlanglijstje voor Sinterklaas. 8 januari 2018 Nieuwe speeltoestellen voor honden dierenasiel Zuidwolde. 29 november 2017 Verlanglijstje voor Sinterklaas.
De Hooge Hoeve, het beste dierenpension van Groningen.
Het beste pension van Groningen voor honden en katten. Je gaat op vakantie, een weekendje weg of je wil even alleen zijn? Wacht niet langer en gun je hond ook een vakantie bij ons in het pension. Wij verzorgen je huisdier wanneer jij er lekker tussen uitgaat.
Dierenasiel Zwolle. Dierenasiel Zwolle.
Welkom bij Dierenasiel Zwolle. Naast de opvang en herplaatsing van dieren zijn wij inmiddels ook een kennis en adviescentrum op het gebied van honden en katten. Wij houden van dieren en zorgen er graag voor dat de asieldieren prettig bij ons verblijven en bij een liefdevolle, passende eigenaar herplaatst worden.
Home.
In ons nieuw pand is behalve een dierenasiel ook een dierenpension voor honden en katten aanwezig. Stichting Dierentehuis Ter Marse vierde in 2008 haar 40-jarig jubileum. Tijdens deze periode is de stichting uitgegroeid tot een professioneel opererende organisatie en vervult maatschappelijk gezien voor de gehele regio, en zelfs daarbuiten, een belangrijke rol. Diezel en Boomer. Mede mogelijk gemaakt door. Volg ons op. Copyright 2015 dierentehuis ter marse. jigsaw webdesign groningen.

Contacteer ons