dierenasiel brabant
 
Dierenopvang Arduin Opzoek naar een nieuwe huisdiergenoot?
Voor u een klein gebaar, voor ons een heel verschil in het helpen van de dieren. Ook in Roosendaal en omstreken zijn er veel dieren die aan hun lot worden overgelaten, die worden mishandeld en niet de verzorging krijgen die ze hard nodig hebben.
Stichting Dierenasiels en Internet.
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Graag komt hij wat lekkers halen, gedroogde. Ik ben Japie, Zat al even in Zandvoort, best gezellig hoor, maar ben meer dan tevreden dat ik nu zalig op de bank kan liggen, ook vind ik het. Tips voor de baas.
Dierenasiel Dierenambulance Helmond e.o.
Als binnen de wettelijke periode van 14 dagen de eigenaar van een gevonden dier niet getraceerd kan worden en zich niemand bij ons gemeld heeft als eigenaar, worden de dieren voor opvang opgenomen in ons dierenasiel Animal Hope. Vanuit het dierenasiel worden dieren dan via adoptie actief en verantwoord bemiddeld naar een nieuwe kans op een diervriendelijk thuis en een liefdevolle toekomst bij een nieuwe eigenaar.
Dierenasiels en adoptiehonden per provincie Doggo.nl.
Lelystad Streekdierentehuis Lelystad. Dokkum Dierenasiel De Schutstal. Drachten Dierenasiel Swinge. Drogeham Hondenasiel t Fryske Lan. Joure Stichting SOS voor Huisdieren Friesland. Kootstertille Dierenpension Adventure. Leeuwarden Dierenasiel deWissel. Leeuwarden Stichting hulp en herplaatsing huisdieren. Sneek De Nomadenhof Dierenasiel. Apeldoorn Klarenbeek Dierenasiel de Kuipershoek.
Home Dierentehuis s-Hertogenbosch.
Aangepaste openingstijden 22-12-2017. Prettige Feestdagen 21-12-2017. Gaat u op vakantie, een weekendje weg of is er een andere reden waarom uw hond tijdelijk een goed opvangadres nodig heeft? Vanaf slechts 15 euro per dag is uw hond bij ons in goede handen!
Home.
Wij zetten ons in voor de opvang, verzorging en herplaatsing van honden en katten die zwervend op straat worden gevonden of waarvan de eigenaar afstand heeft gedaan. Hokazo heeft een klein aantal betaalde krachten in dienst, maar het merendeel van het werk wordt gedaan door vrijwilligers.
Home Dierenasiel Waalwijk Dierenasiel Waalwijk.
Dier gevonden / vermist. Ander dier gevonden / vermist. Donaties en sponsoring. ANBI en voorwaarden. DIERENASIEL WAALWIJK e.o. Prof.v.'t' Hoffweg 7, 0416 333964. Een halve eeuw Dierenasiel Waalwijk. Dierenasiel Waalwijk Prof. Van t Hoffweg 7 5144 NS Waalwijk T: 0416 333964 E: dierenasiel.waalwijk@tele2.nl.
Dierenopvangcentrum De Doornakker Dierenbescherming.nl.
Steun ons dierenasiel! Dierenopvangcentrum De Doornakker. Ons asiel vangt honden, katten, konijnen en knagers op. Ben jij op zoek naar een nieuwe huisgenoot? Bekijk onze asieldieren! Ben je op zoek naar een nieuwe huisgenoot? Maak hier alvast kennis met de dieren in onze opvang.

Contacteer ons