ik zoek baas dierenbescherming
 
Dierenopvangcentrum De Doornakker Eindhoven Een asiel van de Dierenbescherming Ikzoekbaas.
Home Zoek een asiel Dierenopvangcentrum De Doornakker Terug naar overzicht. Terug naar overzicht. Over dit asiel. Katten in dit asiel. Toon alle Katten. Honden in dit asiel. Toon alle Honden. Konijnen en knagers in dit asiel. Toon alle Konijnen en knagers. Vogels in dit asiel. Toon alle Vogels. Neem contact op met het asiel. Dierenopvangcentrum De Doornakker. 5642 MP Eindhoven Routebeschrijving. Di: 1400-2000: uur. Wodo, vr: 1400: 1700: uur. Zat: 1300: 1600: uur. 088 811 35 20. Stuur een mail. Naar onze website. Dit asiel maakt gebruik van de MeetYourMatch methode. Help mij aan meer bezoekers, vertel het door. Tips voor de baas. Meet Your Match. Konijnen en Knagers. Maak gratis een account aan en ontvang een melding zodra er een nieuw dier voldoet aan jouw zoekcriteria Account aanmaken Inloggen. Volg ons Nieuwsbrief. Copyright 2018 Dierenbescherming Disclaimer Gebruiksvoorwaarden en privacy.
Dierenbescherming Ik zoek baasBoerenjongens creatief communicatiebureau.
Dierenbescherming Ik zoek baas. Naast de landelijke abri/postercampagne voor Ik Zoek Baas kregen we de opdracht voor een tv-spotje tijdens reclameblokken. Voor het fimpje hebben we tijdens de fotoshoot die voor de posters bedoeld was, materiaal opgenomen om zo de verschillende media goed op elkaar te laten aansluiten.
Bitfactory Ik Zoek Baas Dierenbescherming.
IkZoekBaas: digitaal platform helpt asieldieren aan een thuis. Wat begon als een klein hoekje op de website van de Dierenbescherming is uitgegroeid tot een volwaardige online matchmaker tussen baasje en asieldier: ikzoekbaas.nl Dierenasielen kunnen op een persoonlijke manier hun dieren aan potentiƫle baasjes presenteren op het platform. En zoekers kunnen op zoek naar hun lievelingsdier. Het online platform trekt gemiddeld 150.000 bezoekers per maand en zijn er al duizenden asieldieren succesvol geplaatst. Na diverse doorontwikkelingen de afgelopen jaren was de tijd aangebroken om het platform compleet te vernieuwen en weer klaar te maken voor de toekomst. krachtig nieuw platform voor Ik zoek baas.
Kassa Consumentenportal en elke zaterdagavond live op NPO 1.
Dinsdag 1 juli 2014 App Reviews. De dierenbescherming bracht begin juni de Ik Zoek Baas-app uit. Met behulp van deze app is te zien welke beesten in welk asiel zitten, mits het asiel is aangesloten bij de Dierenbescherming. Met de groei van alle tablets en smartphones vindt de Dierenbescherming het logisch om nu ook mobiel te gaan.
Ik Zoek Baas App Ikzoekbaas.
De Ik Zoek Baas app wordt niet meer ondersteund omdat de website nu ook volledig op mobiel werkt. Tips voor de baas. Meet Your Match. Konijnen en Knagers. Maak gratis een account aan en ontvang een melding zodra er een nieuw dier voldoet aan jouw zoekcriteria Account aanmaken Inloggen. Volg ons Nieuwsbrief. Copyright 2018 Dierenbescherming Disclaimer Gebruiksvoorwaarden en privacy.
Dierenbescherming lanceert Ik Zoek Baas-app ANP Pers Support De kortste weg naar publiciteit.
dinsdag 3 juni 2014 0758: Binnenland. Dit is een origineel bericht van Dierenbescherming. De Dierenbescherming lanceert vandaag de Ik Zoek Baas-app voor Android en IOS. Via de app is overal en altijd te zien welke dieren er in welk asiel, dat is aangesloten bij de Dierenbescherming, op een nieuw baasje wachten.
Dierenopvangcentrum Vlaardingen Vlaardingen Een asiel van de Dierenbescherming Ikzoekbaas.
Home Zoek een asiel Dierenopvangcentrum Vlaardingen Terug naar overzicht. Terug naar overzicht. Over dit asiel. Katten in dit asiel. Toon alle Katten. Honden in dit asiel. Toon alle Honden. Vogels in dit asiel. Toon alle Vogels. Neem contact op met het asiel. 3133 LA Vlaardingen Routebeschrijving. ma-vrij: 1300-1600: za: 1100: 1600.: Stuur een mail. Naar onze website. Dit asiel maakt gebruik van de MeetYourMatch methode. Help mij aan meer bezoekers, vertel het door. Tips voor de baas. Meet Your Match. Konijnen en Knagers. Maak gratis een account aan en ontvang een melding zodra er een nieuw dier voldoet aan jouw zoekcriteria Account aanmaken Inloggen. Volg ons Nieuwsbrief. Copyright 2018 Dierenbescherming Disclaimer Gebruiksvoorwaarden en privacy.
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Ik ben Japie, Zat al even in Zandvoort, best gezellig hoor, maar ben meer dan tevreden dat ik nu zalig op de bank kan liggen, ook vind ik het. Tips voor de baas. Meet Your Match. Konijnen en Knagers. Maak gratis een account aan en ontvang een melding zodra er een nieuw dier voldoet aan jouw zoekcriteria Account aanmaken Inloggen. Volg ons Nieuwsbrief. Copyright 2018 Dierenbescherming Disclaimer Gebruiksvoorwaarden en privacy.
Zoek asieldieren Ikzoekbaas.
Zoek een dier. Konijnen en Knagers. Meet Your Match. Tips voor de baas. Home Mijn favorieten. Je hebt nog geen favoriete dieren gekozen. Tips voor de baas. Meet Your Match. Konijnen en Knagers. Maak gratis een account aan en ontvang een melding zodra er een nieuw dier voldoet aan jouw zoekcriteria Account aanmaken Inloggen. Volg ons Nieuwsbrief. Copyright 2018 Dierenbescherming Disclaimer Gebruiksvoorwaarden en privacy.

Contacteer ons