lieve baas gezocht
 
lieve baas gezocht Honden.
stuur bericht over: lieve baas gezocht. max 500 karakters. lieve baas gezocht. Plaats gratis advertentie. zeer charmante beagle pups zeer charmante Beagle-pups. Onze puppy's' zijn heel lief, charmant en hebben een vriendelijke aard. We fokken van uitstekende Europese bloedlijnen voor temperament en gezondheid.
Baasje gezocht Stichting Hond in nood.
Ziektes buitenlandse honden. U bevindt zich hier: Home / Adoptieprocedure / Baasje gezocht. Voor onderstaande honden zijn wij op zoek naar een baasje. Wij vinden het belangrijk dat een juiste en duurzame match tussen baas en hond gemaakt wordt. Als u belangstelling heeft voor één van onze honden kunt u informatie vinden op de volgende pagina: Meer informatie over onze werkwijze en de adoptieprocedure.
Baasje gezocht: Spikey zit al bijna een jaar in het asiel Geplaatst indebuurt Gouda.
Nu hij zijn energie goed kwijt kan, zien wij hem steeds meer verbeteren. Ook moet hij nog leren om zijn rust te bewaren en de aandacht bij de baas te houden. Tekst gaat verder onder de foto. Foto: Dierenopvangcentrum Gouda Trainen. Van de basiscommandos is alleen zit bekend. Achter balletjes aanrennen vindt Spikey heel leuk, maar het afgeven van de bal heeft nog wel wat training nodig. Hij vindt het namelijk erg leuk om naar je toe te rennen met de bal en net voordat hij er is en je de bal kunt pakken, rent hij weer weg. Dierenopvangcentrum Gouda zoekt voor Spikey een huishouden zonder katten, waar eventueel een andere stabiele hond aanwezig is en een huis zonder kinderen. Kun jij aan al Spikey zijn wensen voldoen en hou je ervan om sportief bezig te zijn? Dan is Spikey wellicht de hond voor jou! Spikey is alleen op afspraak te bezoeken, ben je geïnteresseerd? Neem dan snel contact op met het Dierenopvangcentrum. Dierenopvangcentrum Gouda dierenopvang. Bekijk meer: dierenopvang. Deel 107 WhatsApp Email Tweet. Lees mee en reageer! Meer uit deze categorie. Baasje gezocht: Dio vindt het asiel maar niks Geplaatst.
Lieve baas gezocht voor leonberger Honden Niet-rashonden Marktplaats.nl.
Help en info. Lieve baas gezocht voor leonberger. Lieve baas gezocht voor onze reu leonberger door omstandigheden kunnen wij niet meer zorgen voor de hond zoals we willen we zijn. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.
Stichting AAI Overzicht te adopteren honden.
Ons mooie driepootje Fanny. Van de baasjes van Fanny kregen we dit leuke berichtje: In augustus 2013 hebben we Fanny toen 9. Rinso uit Göcek. Hallo lieve Aai vriendjes en vriendinnetjes, Rinso hier! Ik ben nu een weekje. Baasje gezocht: Honden.
Lieve baas gezocht Honden Niet-rashonden Marktplaats.nl.
Gratis t Veld, NH. Lieve opvanggezinnen gezocht. Gratis Rockanje, ZH. Lieve bazin gezocht voor Pip. 18500, Willemstad, NB. Podenco KEIKO zoekt lieve baas met begrip en veel liefde. 27500, Groningen, GR. Podenco GUAPO, goed karakter, speels, zoekt een lieve baas.
Hond zoekt baas Startpagina Facebook.
Voor meer informatie en heel veel extra fotos zie onderstaande link.: Lieve vrolijke pup Lora 17 weken oud, in NL! Hond zoekt baas heeft het bericht van Animal in Need: Koekebakkers in the spotlight gedeeld. 8 februari om 120.: Animal in Need: Koekebakkers in the spotlight heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd.
Baasje gezocht Soza.
Pirata is een lieve, aardige en vrolijke hond. Hij is nog jong en vindt mens en dier gezellig. Hij is heel slim en goed te trainen. Hij vindt andere honden om zich heen heerlijk, hoe hij met katten is weten we niet.
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Graag komt hij wat lekkers halen, gedroogde. Ik ben Japie, Zat al even in Zandvoort, best gezellig hoor, maar ben meer dan tevreden dat ik nu zalig op de bank kan liggen, ook vind ik het. Tips voor de baas.

Contacteer ons