ik wil een baas
 
Wil Baas Profielen Facebook.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Ik ben Japie, Zat al even in Zandvoort, best gezellig hoor, maar ben meer dan tevreden dat ik nu zalig op de bank kan liggen, ook vind ik het. Tips voor de baas. Meet Your Match. Konijnen en Knagers. Maak gratis een account aan en ontvang een melding zodra er een nieuw dier voldoet aan jouw zoekcriteria Account aanmaken Inloggen.
Wil Baas.
U bevindt zich hier.: thuispagina Wil Baas. 2 juli 1962 2 oktober 2017. Maandag 15 januari, 1511u.: pas vandaag kreeg ik dit vreselijke bericht.We willen je heel erg bedanken voor alle hulp en vriendschap die je ons in al die jaren heb gegeven. Nooit meer na de neuroloog even binnenlopen voor een praatje.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Deze honden zoeken een baas! Dierenopvang Amsterdam.
als de baas er niet meer is. ik heb een kat gevonden! steun ons pension dagopvang trimsalon fysiotherapie diergedrag rondleidingen. Wil je graag kennismaken met onze honden? Wil je graag kennismaken met onze honden? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Honden op zoek naar een baasje DutchCellDogs.
Deze lieverd is heel voergericht en wil echt werken voor zijn baasje. Hij kan relaxed en rustig zijn, maar hij kan ook soms fixeren en uitvallen naar andere honden. Frankie is een heerlijke grote Argentijnse dog kruising. Hij is vrolijk, blij en een hele grote lompe lobbes. Hij heeft soms een grote mond, vooral tegen andere honden. Maar eigenlijk heeft hij maar een heel klein hartje. Hij vindt het trainen heerlijk en staat. Eva is een vrolijke Americaanse Stafford die mega sociaal is naar mensen, een knuffelkont. Eva kan tijdens het wandelen andere dieren prima negeren maar vogeltjes en kippen blijven super interessant. Ze is verzot op trainen en zodra je haar focus hebt is het een echte. Ik ben Roxy en als ik je eenmaal vertrouw doe ik alles voor je. Ik vind de wereld een beetje eng maar mijn trainer laat mij op dit moment zien dat ik het allemaal echt aan kan! Roxy zoekt een zelfverzekerde baas met een hele zachte hand.

Contacteer ons