lieve hond zoekt nieuwe baas
 
Een oudere hond opnemen Hondenbescherming.
Hij is dan ook niet geschikt voor mensen die denken een rustige senior in huis te halen. Dit hondje zoekt een baas die alle tijd voor hem heeft en de energie heeft om hem bij te houden. Herkent u zichzelf in deze omschrijving en u bent net zon levensgenieter als onze Jack dan zou hij wel een de ideale hond voor u kunnen zijn.
Stichting AAI Overzicht te adopteren honden.
Spelen met andere lieve honden vind hij heerlijk. Als er nieuwe honden bij komen is Luca de eerste die kennis komt maken en hij probeert ze dan uit te dagen om te spelen. Als een hond niet aardig is tegen hem is gaat hij ze uit de weg.
zoekt een nieuwe thuis Honden algemeen Forum Hondencentrum.
nog geen antwoorden. Zeer lieve baegle teefke zkt dringend nieuwe thuis. door roef Koop Quality Real Certificates onofreverana@gmail.com Paspoorten, rijbewijs, ID-kaarten, Visa. nog geen antwoorden. Bruine labrador, 4 jaar. nog geen antwoorden. door Tessi Bruine labrador, 4 jaar zoekt nieuwe thuis. nog geen antwoorden. Beagle 9 mnd zoekt een gouden mand. door Mdm1976 BUY REAL/FAKE PASSPORTS AND COUNTERFEIT MONEYWhatsapp: 234 903 485 6203. nog geen antwoorden. BUY QUALITY REAL/FAKE PASSPORTS AND COUNTERFEIT MONEYWhatsap Contact: 234 903 485 6203. nog geen antwoorden. bruine labrador zoekt nieuwe thuis. door anoniem deense dog zoekt nieuwe thuis. door scoobiedoo Mechelse herder teef te koop. nog geen antwoorden. Mini jorkje 6 maand zoekt nieuwe thuis. nog geen antwoorden. Klein hondje gezocht. nog geen antwoorden. Maak nu je eigen profiel aan en ontvang gratis het e-book: De perfecte hond.
Vind baasje gezocht honden op Marktplaats.nl.
Lief baasje gezocht voor Mega en Mindy. Adoptie gezocht voor mega en mindy wie zou 2 kleine oudjes willen helpen die een paar dagen geleden gedumpt zijn bij scooby in spanje nadat het baasje naar het rusthuis moest en de familie niet thuis gaf wie helpt er om deze 2 schattige omaatjes een nieuw begin te geven in het nieuwe jaar? Baasje gezocht border collie. In verband met erger wordende allergie├źn zijn wij genoodzaakt om een nieuw baasje te zoeken voor onze 3 jaarige lieve border collie roxy. We zijn opzoek naar een liefdevol plekje. Roxy houd van lange wandelingen door het bos en actief spelen met jong en oud. Ook speelt ze heel graag met andere honden! Baasje gezocht hond Tessy middelgroot 50 cm. Lieve, rustige tessy zoekt een rustige baas.
De lieve hond Jill zoekt een nieuw baasje.
De lieve hond Jill zoekt een nieuw baasje. 24 januari 2014 om 1755.: Een aantal weken geleden was Marco bij ons te gast met de verhuishondjes pippa Joram die een nieuw baasje zochten. Hoe staat het daarmee? Vandaag is er opnieuw een schattig hondje op zoek naar een nieuwe baas.
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Meet Your Match. Tips voor de baas. ikzoekbaas Word jij mijn nieuwe baasje? ikzoekbaas Ik hou van lange wandelingen. ikzoekbaas en ik zoek personeel. ikzoekbaas Ben jij mijn perfecte match? Zoek uit 833 asieldieren die op een nieuw baasje wachten.
Baasje gezocht Stichting Hond in nood.
American Bully Boef zoekt nieuwe gouden mand 17 november 2017. Gehandicapte Lisi heeft een gouden mand gevonden bij Normas Universum 15 oktober 2017. Buitenlandse hond in beslag genomen na bijtincidenten 23 september 2017. Old Englisch Bulldog Kees zoekt ervaren baas 14 september 2017.
Honden op zoek naar een baasje DutchCellDogs.
Honden op zoek naar een baas. Bent u op zoek naar een hond die een nieuwe kans verdient? De honden hieronder kennen alle basisvaardigheden en hebben in de intensieve trainingsperiode ontzettend veel geleerd. Sommige honden zitten nog midden in de training. Stichting Dutch Cell Dogs heeft zelf geen honden in een asiel, maar we werken wel met verschillende asiels samen. De asiels bepalen de match tussen de nieuwe eigenaar en de hond. Neem gerust contact op als u meer informatie over een bepaalde hond wilt. Bertje is een knappe en lieve Amerikaanse Stafford van ongeveer 3.5 jaar oud.
Honden in Nederland Animal in need.
Fedor is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland. Sociale, vriendelijke en beresterke reus 4jr zoekt nieuw liefdevol Thuis met buiten. Fedor is ruim drie jaar geleden vanuit Spanje via AIN bij ons gekomen. In Spanje is hij in huis opgegroeid en had een baas die goed voor hem heeft gezorgd en hem met zorg heeft gesocialiseerd. Fedor is een bijzonder lieve en aanhankelijke hond, vriendelijk naar zijn omgeving, speels.

Contacteer ons