hond zoekt baas
 
Oude hond zoekt nieuw baasje Stichting Dierenthuis.
Oude hond zoekt nieuw baasje. 23 juni 2017 18 juli 2017 Nieuws. Luxe konijnenhok te koop? Nee, helaas pindakaas. Het is een advertentie op Marktplaats. De bejaarde verzorgers zijn verhuisd, zij zitten er warmpjes bij. Het is januari 2017 en deze oude jongen moet het met veel minder doen.
Deze honden zoeken een baas! Dierenopvang Amsterdam.
als de baas er niet meer is. ik heb een kat gevonden! steun ons pension dagopvang trimsalon fysiotherapie diergedrag rondleidingen. Wil je graag kennismaken met onze honden? Wil je graag kennismaken met onze honden? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Vrolijke en actieve hond zoekt baasje.
Vrolijke en actieve hond zoekt baasje. Foto: Dierenopvang Arduin. Rapaz is een kruising Rottweilergeboren, op 26-11-2010. Hij is bij ons gekomen omdat zijn baasje ging verhuizen. Helaas kon Rapaz niet mee naar de nieuwe woning. Rapaz is een super vrolijke en actieve hond die alles doet voor zijn baasje. Hij kent meerdere commandos en luistert erg goed, hij is ook erg baas gericht.
Vrolijkerd Jack zoekt nieuwe baas Nieuws Hondenbescherming.
Dit hondje zoekt een baas die alle tijd voor hem heeft en de energie heeft om hem bij te houden. Herkent u zichzelf in deze omschrijving en u bent net zon levensgenieter als onze Jack dan zou hij wel een de ideale hond voor u kunnen zijn.
Zoek Asieldier Honden Ikzoekbaas.
Tips voor de baas. Meet Your Match. Konijnen en Knagers. Maak gratis een account aan en ontvang een melding zodra er een nieuw dier voldoet aan jouw zoekcriteria Account aanmaken Inloggen. Volg ons Nieuwsbrief. Copyright 2018 Dierenbescherming Disclaimer Gebruiksvoorwaarden en privacy.
Enthousiaste Frankie zoekt baas indebuurt Enschede.
Wekelijks plaatsen we een verhaal over één van de dieren die op zoek is naar een baasje. Hond Frankie zoekt een baas die zijn enthousiasme is goede banen kan leiden. Frankie is een enthousiaste en drukke jongen van bijna drie jaar oud.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Honden op zoek naar een baasje DutchCellDogs.
Honden op zoek naar een baas. Bent u op zoek naar een hond die een nieuwe kans verdient? De honden hieronder kennen alle basisvaardigheden en hebben in de intensieve trainingsperiode ontzettend veel geleerd. Sommige honden zitten nog midden in de training.
Baasje gezocht Soza.
Ze is er mee groot gebracht in de opvang. Het is een schat van een hond die het heerlijk vindt als ze aandacht en liefde krijgt. Ze is een beetje verlegen als ze je niet kent en wil dan dat je haar aanhaalt. Ze is dol op spelen. Ook deze lieverd zoekt een baasje waar ze gelukkig kan worden.

Contacteer ons