foto's hond zoekt baas
 
Baasje gezocht Stichting Hond in nood.
American Bully Boef zoekt nieuwe gouden mand 17 november 2017. Gehandicapte Lisi heeft een gouden mand gevonden bij Normas Universum 15 oktober 2017. Buitenlandse hond in beslag genomen na bijtincidenten 23 september 2017. Old Englisch Bulldog Kees zoekt ervaren baas 14 september 2017.
Deze negen honden zoeken een nieuw baasje RTV Utrecht. RTV Utrecht Nieuws en sportoverzicht voor provincie en stad Utrecht.
Andere honden tolereert hij, maar sinds hij gebeten is door een andere hond, houdt hij ze toch liever op afstand. Ook Babs zoekt naar een fijn leven buiten de kennel. Het 8-jarig teefje is een Stafford en in het asiel gekomen omdat haar laatste baasje toch te weinig ruimte en tijd voor haar had. Babs is gek op mensen. Andere honden gaat ze liever uit de weg. De zes jaar oude Lara is een knappe anatolische herder. Ze wacht al bijna een jaar in het asiel op een nieuw leven. Toch is ze trouw en houdt ze van knuffelen. Lara droomt van een huis met tuin waar ze lekker in haar eentje kan ravotten en graven. Ook voor Dana is het lastig om een nieuwe baas te vinden.
Stichting AAI Overzicht te adopteren honden.
Laika is een mooi, rank hondje. Ze is een lief en vrolijk, maar nog wat onzeker hondje die een ervaren hondenbaasje zoekt. Iemand die haar goed begeleidt, haar vertrouwen geeft en haar leert dat dominant gedrag niet de oplossing is voor onzekerheid, bijv. bij bezoek in huis. Laika is al keurig opgevoed en luistert goed naar de basiscommandos. Ze reageert ook op handbewegingen die gemaakt worden, bijv. blijf, af of zit. Laika is heel erg sociaal met andere honden en ze speelt graag met ze. Als Laika op straat katten tegenkomt wil ze eigenlijk alleen maar spelen, dus naar verwachting zal ze wel met katten die een hond gewend zijn kunnen samenleven. Verder vindt Laika het leuk om mee te gaan in de auto ze gedraagt zich dan heel rustig, ze kan naast de fiets lopen en is ook gewend om in een fietskar mee te gaan. Ze vindt het geweldig om leuke dingen met haar baas te doen, bijv.
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Graag komt hij wat lekkers halen, gedroogde. Ik ben Japie, Zat al even in Zandvoort, best gezellig hoor, maar ben meer dan tevreden dat ik nu zalig op de bank kan liggen, ook vind ik het. Tips voor de baas.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
In Belgi werkt de organisatie onder de naam SHIN Spaanse Honden In Nood De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 30000, 185 voor honden ouder dan 10 jaar en omvat: de reis van de hond vanuit Spanje; castratie of sterilisatie mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat; de entingen: rabis en cocktail alsook kennelhoest.
Hond zoekt baas Startpagina Facebook.
Bij serieuze belangstelling kunt u even telefonisch contact opnemen met 06 53293500. Hond zoekt baas heeft het bericht van Animal in Need: Koekebakkers in the spotlight gedeeld. 18 januari om 409.: Animal in Need: Koekebakkers in the spotlight heeft 7 nieuwe foto's' toegevoegd.
Honden op zoek naar een baasje DutchCellDogs.
Roxy zoekt een zelfverzekerde baas met een hele zachte hand. Baco is op zoek naar een relaxte baas die hem de tijd geeft om te wennen aan de wereld. In het begin was Baco terughoudend en wantrouwend maar als je hem de tijd en ruimte geeft word je beloond met een blik uit zijn Stallone-ogen en een high five met zijn poot. Chica is een druk stafford meisje. Ze raakt snel opgewonden en kan dan heel hoog springen en in de lijn bijten. Nu na een paar weken trainen gaat dat steeds beter en kan ze zich steeds langer concentreren op de oefeningen. Ze kan goed zitten en liggen. Wodan is een reus van een hond en het is een echt puber die heel goed weet hoe ontzettend sterk hij is Opspringen en trekken aan de lijn waren voor Wodan plezierige bezigheden, voor degene aan de andere kant van de lijn was dit toch iets minder prettig Daarom zijn we.
Vind baasje gezocht honden op Marktplaats.nl.
Ik heb het begrepen. Help en info. goed tehuis gezocht honden. hond zoekt baasje. hond zoekt huis. goed tehuis gezocht. hond zoekt baas. Heel Marktplaats 20 resultaten voor baasje gezocht honden. Groep en Rubriek. Dieren en Toebehoren. Honden Niet-rashonden 15.
Vind hond zoekt baas op Marktplaats.nl.
Dat is op de foto's' ook goed te zien, eigenlijk wil ze helemaal niet in de camera kijken. Daardoor vallen ook haar bijzonder mooie ogen jammer genoeg niet op. Cretan Happy Tails. Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht. Bekijk alle advertenties Wat is dit? Barun 4 jarige herderkruising zoekt consequente baas. Wij stichting hondennest vangen honden op in huiselijke sfeer ongeacht de afkomst van de hond.

Contacteer ons